Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Kommentar

Den britiske regering er nu som et krigsskib, der driver hjælpeløst rundt i bølgerne uden ror og med vådt krudt i kanonerne

Foto: Linda Kastrup og FACUNDO ARRIZABALAGA.
Foto: Linda Kastrup og FACUNDO ARRIZABALAGA.

Den britiske premierminister udskrev valg til parlamentet, fordi hun ikke ønskede at være leder på sin forgængers mandat. Hun ønskede en styrket og bred folkelig opbakning til løsningen af Storbritanniens to største problemer siden den Anden Verdenskrig. Nemlig nedkæmpelsen af den islamiske terror og etableringen af et stærkt velstående Storbritannien uden for EU.

May førte imidlertid en elendig valgkamp, hvor hun ikke turde møde oppositionens leder, Jeremy Corbin, der ikke er politiker, men som er neo-marxistisk aktivist og provokatør, ofte omtalt som Englands svar på Venezuelas Hugo Chavez .

Hertil kom så, at Englands ungdom havde valgt kollektivt at drikke af natpotten og derefter stemte rødt som en hævnaktion for Brexit, som det unge England er stærkt imod.

Den britiske regering har nu mistet sit komfortable flertal, og valget har i stedet produceret et handlingslammet parlament og en økonomi i choktilstand. Regeringen er som et krigsskib, der driver hjælpeløst rundt i bølgerne uden ror og med vådt krudt i kanonerne. Og på broen står en kaptajn, der reelt blev fortid inden hun kunne sætte kursen mod en britisk fremtid i sikkerhed og velstand.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.