Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Læserbrev

Da jeg forsigtigt luftede min beundring for Trump, rejste min borddame sig og slog mig i ansigtet

Med et næsten blødende hjerte læser man i Berlingske 19.1.2018 Danmarks ambassadør i USA, Lars Gert Lose, forklare, hvordan og hvorfor den amerikanske præsident, Donald Trump, står så stærkt i visse dele af den amerikanske befolkning.

Man må beundre Berlingskes chefredaktion for at bringe en artikel, der med rene ord er positiv – eller i det mindste kan referere til de positive sider af USAs præsident.

Her i landet må man ikke sige noget positivt om Donald Trump, idet de fleste hæfter sig ved hans personlige fremtoning og har svært ved at se bag manden.

Personligt har jeg aldrig lagt skjul på min beundring for Donald Trump, men har til gengæld også måttet bøde herfor.

Ved en fødselsdagsfrokost for nylig luftede jeg forsigtigt min beundring for den nuværende præsident for USA.

Det havde til resultat, at min borddame rejste sig og begyndte at slå mig i ansigtet.

Da jeg naturligvis ikke ville gå til modangreb mod en kvinde, måtte jeg vente til værten greb ind og standsede hende.

Man må ikke tale Roma midt imod.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.