Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Kommentar

Bertel Haarder: Eva Selsings tankeløse holdninger

.

Foto: Steen Brogaard og Thomas Lekfeldt.
Foto: Steen Brogaard og Thomas Lekfeldt.

Eva Selsing foretrækker Ungarns Orban, »der ikke er Bruxelles-godkendt«, frem for Merkel og EUs »skindemokrati«, der overholder Grundloven og menneskerettighederne, men træder på flertallet.

For hende betyder demokrati, at flertallet kan skalte og valte med mindretallet og den enkelte. (Berlingske mandag 16/4)

Men dermed godkender hun jo enhver diktator, som gennem mediekontrol kan manipulere med borgerne. Dem bliver der flere og flere af. Hun glemmer, at flertallet kan være lige så tyrannisk som en enkelt tyran. Hun glemmer, at demokratiet kendes på, hvordan det behandler mindretallet og dem, der er anderledes. Det er derfor, vi har grundlove. Men dem er hun tilsyneladende også imod.

Hvordan kan et intelligent menneske skride ud i så tankeløse holdninger!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.