Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Barfoed har fået nok!

Klaus Kjøller: Groft sagt kræver øjeblikkeligt stop for de gentagne forhånelser og ydmygelser af Lars Barfoed (K).

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Det seneste eksempel på Barfoed-bashing bør ikke passere upåtalt. Således fortæller alle medier fredag, at Løkke ikke har talt fra talerstolen i folketingssalen i 2012. Gruppeformand Kristian Jensen bekræfter, at det er en bevidst strategi, som partiet ikke foreløbig har tænkt sig at ændre på. Ideen er, at partiformanden skal gemmes væk, så han virker mere frisk til næste valg.

Men alle ved jo, at Løkke samtidig scorer flere stemmer end nogensinde, så hvorfor skal den korpulente Løkke dog påføre sig besværet med at bestige talerstolen, hvorfra der i forvejen lyder så megen unyttig tale? Men så er det, at medierne - som positiv kontrast til Løkke - vælger at fremhæve, at Barfoed har været mindst 25 gange på talerstolen i løbet af 2012. Og til absolut ingen nytte; det ved vi jo allesammen. Medierne burde have sparet Barfoed for denne ydmygende sammenligning med Løkke. Der er rigeligt af andre altid talende formænd at sammenligne tavse Score-Løkke med.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.