Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Kommentar

14-årige Asta: Politiet serverer terror-idé på et sølvfad - og det gør mig bange

»Idioter!« var min første indskydelse, da jeg forleden morgen hørte om de ulåste skraldebiler, der holder inde i hjertet af København med motoren tændt og til tider endda med åben dør.

Nu skulle man tro, at jeg talte om skraldemændene, der burde vide bedre. Men nej, de største klovne er ifølge mig politiet. De har lige serveret ideen til et angreb på et sølvfad.

Den ide har allerede spredt sig over hele Danmark gennem radio, TV og de store nyhedshjemmesider. Så nu skal vi næsten bare vente på, at nogen vælger at bruge den. Hvilket gør mig bange.

Jeg tror på, at politiet gør alt, hvad de kan for at sikre lille Danmark mod de forfærdelige angreb, vi ser alt for tit.

Men selv jeg, en pige på 14 år, kan se, hvor dårligt valget om at dele sådan en oplysning med hele befolkningen er, når der ikke er fundet en løsning på problemet endnu.

Ud fra det, jeg har hørt i radioen og læst på nettet, kommer hele håndteringen af skraldebilerne til at foregå, som den plejer, da firmaerne først kan have løsningen klar om et par måneder.

Det er så her, jeg spørger mig selv, hvorfor politiet ikke kunne have ventet med at sige noget, indtil problemet var løst, og der ingen risiko var. Det ville da have været klogt, tænker jeg bare.

Du kan læse svaret fra Københavns Politi ved at klikke her

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.