Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ungdomshus bliver ungdomsboliger

Planerne for grunden Jagtvej 69, hvor Ungdomshuset lå, lyder på butikker og ungdomsboliger.

Det bliver formentlig forretninger og ungdomsboliger, der skal erstatte Ungdomshuset på Jagtvej 69. Det oplyser ejer af Udviklingsselskabet af 2010 Aps Carsten Tidgen Houtved, der tilbage i april måned i år købte grunden, til DR København.

Siden Ungdomshuset under stor postyr blev ryddet og revet ned i starten af marts 2007, har mystikken bredt sig, om hvad der skal bygges på
Jagtvejsgrunden, der siden nedrivningen har stået uberørt hen.

Udviklingsselskabet af 2010 Aps har, siden man købte grunden, følt sig frem overfor Københavns Kommune og enkelte naboer, om de byggetanker man har med den omstridte og landskendte adresse på Nørrebro. Butikker og boliger på Jagtvej 69. Planerne - som de ligger i dag - går på en nybygning på Jagtvej 69, som skal indholde forretninger i stueetagen og ungdomsboliger på de øverste etager.

- Vi undersøger for tiden, hvilke muligheder vi har for udviklingen på Jagtvejsgrunden, og forventer at der kan etableres en karréudfyldning med erhverv i bunden og boliger på de øvrige etager, siger Carsten Tidgen Houtved til DR København.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.