Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Flertal for nyt ungdomshus

Politikerne på Københavns Rådhus vedtog torsdag aften en hensigtserklæring om et nyt ungdomshus. De borgerlige protesterede. Endnu er der ikke udpeget et hus.

Det gamle ungdomshus er væk. Nu har politikerne vedtaget en hensigtserklæring om, at der skal udpeges et nyt. Foto: Brian Bergmann
Det gamle ungdomshus er væk. Nu har politikerne vedtaget en hensigtserklæring om, at der skal udpeges et nyt. Foto: Brian Bergmann
De unge fra Ungdomshuset på Jagtvej 69 i København er rykket et skridt nærmere deres ønske om et nyt samlingssted.

Socialdemokraterne, De Radikale, SF og Enhedslisten vedtog torsdag aften på årets sidste borgerrepræsentationsmøde en hensigtserklæring om et nyt ungdomshus.

Forud gik en hektisk og langvarig debat, hvor oppositionen kritiserede overborgmester Ritt Bjerregaard (S) for at "lægge sig på knæ for en gruppe voldelige unge".

Blandt kritikerne var sundhedsborgmester Mogens Lønborg (K), som lykønskede de unge med, at de har haft held med trække overborgmesteren rundt i manegen.

- I har fået sejren, og I står meget tæt på målet. I har lagt byen under et kæmpe pres, og I er lykkedes med jeres strategi, sagde Mogens Lønborg.

Endnu er der ikke udpeget et hus.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.