Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Guide:

Her er de allerbedste podcasts

USAs danske podcastdronning, Lea Thau, anbefaler nogle af sine favorit podcasts specielt til Berlingskes læsere - og lyttere. Luk hele verden ude, inklusiv familien og forsvind en halv times tid med et par ørebøffer suget godt fast.

Her er Lea Thuas bedste anbefalinger til podcasts.
Her er Lea Thuas bedste anbefalinger til podcasts.

The Memory Place

Prisbelønnet podcast, der leverer korte, overraskende og indimellem hjerteskærende fortællinger fra fortiden og amerikanernes liv tilsat lidt humor.

thememorypalace.us

Læs interviewet med Lea Thau her:

Love + Radio

Hvordan føles det at opleve et slagtilfælde? Eller tilbringe en dag sammen med en kunstner, der oplever hver eneste dag oplever i sit liv som den sidste?. Prisbelønnet podcast med værten Nick van der Kolk.

loveandradio.org

Heavyweight

Jonathan Goldstein er værten, der møder almindelige mennesker, hvis liv har taget en særlig drejning. Måske endda en forkert drejning? Goldstein konfronterer og leder på en næsten terapeutisk måde mennesker hen til den dag eller det tidspunkt, hvor noget gik helt anderledes, end det skulle.

gimletmedia.com/heavyweight

En podcast om kriminalitet. Med historier og fortællinger om mennesker, som gjorde det forkerte, er forkerte og blev fanget et sted i midten. Tager afsæt i kriminalitet som et sociologisk, historisk og endda antropologisk fænomen. Kriminelle handlinger er en kombination af mennesker, tid og sted.

thisiscriminal.com

Slate Political Gabfest

Populær og prisbelønnet politisk podcast, der en gang om ugen tager forskellige aktuelle politiske emner op i USA. Udgivet af Slate Magazine. Kendt for sin særlige stil og måde at behandle politisk stof på. Seriøst og alligevel uhøjtideligt i sin form.

slatepoliticalgabfest.com

Third Ear

Dansk podcast med velfortalte historier om alt fra spekulation i sanselighed, på sporet af Søren Kierkegaard og om slutninger. Alle former for slutninger. Produceres af Krister Moltzen, der er rottweileren, som stædigt bider sig fast for at få fat i de personer, der bedst kan fortælle historien. Tim Hinman er lydkunstneren, der giver historien et sanseligt og musikalsk udtryk.

thirdear.dk

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.