Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fortæl din historie

Får danskerne den bedste behandling, når deres egen læge holder lukket? Fortæl din historie og deltag i Berlingske Tidendes undersøgelse. Ved at dele din historie kan du være med til at forbedre systemet.

Klik her for at fortælle din historie

For at deltage med din historie skal du udfylde felterne nedenfor. Alle felter skal udfyldes. Vi ser også meget gerne, at du sender et billede af dig selv med.

Bemærk: Vi skal alene bruge dit telefonnummer og din emailadresse for at kunne komme i kontakt med dig, hvis vi har opklarende spørgsmål til din historie.

Berlingske Tidende offentliggør ikke dit telefonnummer eller din emailadresse. Dit navn vil blive offentliggjort, som du angiver det.

Din historie betyder noget
Berlingske Tidendes læsere fortæller deres historier med stor vægt. Det var læsernes fortællinger, der sidste år ændrede det danske politi for altid. Der blev ansat flere hundrede nye betjente, politiets øverste ledelse blev skiftet ud.

Måske er der andre områder af vores samfund, der kunne trænge til et løft. Noget tyder på, at når danskerne bliver akut syge om aftenen eller i weekenden, så går det en gang imellem helt galt i kontakten mellem borgerne og vagtlægen, ved besøget på skadestuen eller i mødet med andre dele af sundhedsvæsenet i døgnets ydertimer.

Adskillige danskere har allerede fortalt os deres historier. Nogle er ganske alvorlige. Andre kunne være blevet det.

I den kommende tid vil vi arbejde med jeres bidrag og rejse perspektiverne og de principielle problemstillinger i de tilfælde, når noget går galt, mens i er i lægens hænder.

Klik her for at fortælle din historie

Kontakt os
Har du spørgsmål til undersøgelsen er du meget velkommen til at kontakte os på ilaegenshaender@berlingske.dk

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.