Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

X Factor

Lars R Møller
Lars R Møller

Socialdemokratiet vil ikke have, at vi behandler vores unge mennesker forskelligt. Det er synd for dem. Det at man deler unge mennesker op i uddannelsesparat og ikke uddannelsesparat, strider mod den socialdemokratiske ånd.

Derfor skal alle fremover erklæres uddannelsesparate, også selvom de ikke er det. Hvis nogen ikke er uddannelsesparate, skal de bedømmes på det, de er gode til, eksempelvis at komme til tiden, eller kan viske tavlen ren. På den måde gør man ikke forskel, og de unge mennesker får ikke traumer. Groft sagt foreslår tanken videreført til resten af samfundet. Alle skal kunne deltage i X Factor, uanset om de kan synge eller ej, og den kongelige ballet skal optage alle, der har lyst til at danse. Så undgår vi traumer.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.