Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Vold renser effektivt

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Grimhøjmoskéens formand, Oussama El-Saadi, afviser at kende noget til voldelige elementer ved moskéen og til rekruttering af frivillige til Syrien og Irak. Det må være løgn. For formanden er stærkt troende og går ind for det muslimske verdenskalifat.

Derfor gør han alt, han kan, for at få demokratiet Danmark nedlagt til fordel for en verdensomspændende Islamisk Stat med sharialove. Og han kæmper med alle midler. Derfor kender han voldelige ekstremisters særdeles gode muligheder for at få fredselskende, tryghedsnarkomaniske danskere til at pålægge sig selvcensur for at undgå at »provokere« ustyrlige, voldelige muslimer.

El-Saadi vil elske at høre alle danske bløddyr bortforklare selvcensur på samme selvdestruktive måde som Politikens chefredaktør, Bo Lidegaard, gjorde torsdag aften hos Krasnik i DR2 Deadline. Derfor er rekruttering af ustyrlige ekstremister et effektivt middel, når danske medier skal renses mere og mere for Muhammed-kritik for at forberede danskerne på deres plads i Verdenskalifatet.

Men selvfølgelig kan formanden teoretisk set tale sandt. Det ved kun Allah.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.