Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Vigtige Omar Marzouk

De Konservatives kampagne mod »naziislamisme« har som ventet fået alle landets tonegrædekoner op af stolene. Deriblandt den permanent forurettede komik-mand, Omar Marzouk, hvis indlæg i sagen er meget givende. Han beretter, at han er både »træt« af og »immun over for« debatten. Og som om det ikke var spændende nok, så stiller han også kardinalspørgsmålet: »Hvad skal jeg bruge (kampagnen) til?« Ja, hvad skal Omar egentlig bruge den til, hva’? Har de Konservative måske tænkt på det?

Heldigvis har Marzouk, den snedige rad, regnet det hele ud: »Det er et forsøg på at pisse sådan nogle som mig af og få os op i det røde felt.«

Ja. Det handler om dig, Omar. Om din træthed, din immunitet og om at »pisse« dig »af«. Selvfølgelig. Og det stopper ikke her. Sidste måneds solformørkelse handlede også om dig. Ligesom filmen »Pretty Woman«, stormen Katrina og Watergate-sagen. Du er nemlig meget, meget vigtig, Omar. Sådan kosmisk set.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.