Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Viden, viden, viden

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Vi har fem universiteter, hvor hundredvis af forskere ikke gør andet end forske i kultur. Humanistisk forskning er kulturforskning. Men ifølge Mogens Jensen (S) er denne forskning ikke noget værd og ikke nok. Vi mangler, som Jensen så kreativt udtrykker det: Viden, viden, viden. Vi mangler »forskning, forskning, drøftelser, refleksion, vidensdeling og læring i et helt nyt gear. For næppe nogensinde før rammer så mange forandringskræfter vores meget mangfoldige, levende og kompetente kulturliv.« Det passer ikke, at de mangler viden. Men hvorfor vil Jensen så bruge flere skattepenge på kulturforskning, når der allerede bruges millioner? Det må være, fordi de mange kulturforskere ikke har opdaget denne mystiske forandringskraft, som det levende kulturliv er ramt af.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.