Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Vi danskere

Ulrik Høy Groft Sagt
Ulrik Høy Groft Sagt

Hvad skal vi fortælle Trumps ny ambassadør i Danmark? Vi skal fortælle, at vi danskere er hjemmefødninge, der besvimer ved tanken om at blive udflyttet til nabosognet. Vi skal fortælle, at vi danskere er et socialt folkefærd, der befinder sig bedst på et fimset vattæppe blandt 50.000 andre fimsede vattæpper til koncert i Frederiksberg Have. Vi skal fortælle, at vi danskere er vilde med naturen og døden nær af skræk ti meter inde i skoven. Vi skal fortælle, at selvom mange unge tager en uddannelse på vej til festen, så har Danmark drukrekord blandt Europas unge. Vi skal fortælle, at i det gudløse Danmark er alle mennesker gode, også de onde, der bare skal hjælpes. Vi skal fortælle, at halvdelen af unge danske mænd dumper til session. Hvorfor? Fordi de er fede og dumme og på stoffer. Ligesom i USA, hvor det udgør et reelt problem, sikkerhedsproblem – militært. Og vi skal fortælle, at i Danmark vil rigtige feminister slet ikke have ligestilling. De vil have det hele. Ligesom de øvrige minoriteter. Ligesom i USA. Her kan samtale føres.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.