Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Verdens vigtigste sag

Eva Agnete Selsing
Eva Agnete Selsing

De troede måske, at de åbne grænser, volden, arbejdspladserne, kernevelfærden og de politiske forandringer internationalt var det væsentlige? Tja. De tager fejl. Det vigtige er kønsdebatten. Det rum, privilegerede studiner med for megen tid, medieplads og herskertrang, har låst sig inde i. Derfor skal vi høre om en eksplosivt væsentlig niche af dette hyperrelevante, ja, kanoniske emne, nemlig ligestillingen i – gab – den danske filmbranche. Der er for få damer, og de, der er, er ikke spændende. Eller, det sidste var vist en fortalelse, men De forstår forhåbentlig. Heldigvis ligger løsningen lige for: Da kønnet blot er en social konstruktion, kan vi tage de »mandlige« filmfolk og rekonstruere dem til »damer« (undskyld: til »seje powerquinder med stor appetit på livet og en veludviklet sanselighed, som de slet ikkenikkenej skammer sig over, you go girl«-enheder). Og så vil vi heller ikke høre mere om dét. Selv tak, feminister.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.