Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Verden vil bedrages

Edith Thingstrup.
Edith Thingstrup.

SF vil smække kontanthjælps-kassen i, fremgår det af TV2.dk. Partiet vil skære i kontanthjælpen til kvinder med anden etnisk herkomst, der undgår uddannelse, jobtræning og arbejdsmarked.

»Den store ligestillingskamp er altså, at der er kvinder i vores samfund, som ikke får lov til at arbejde eller få en uddannelse, som kun må gå hjemme med børnene og ikke må lære at tale dansk. Det vil jeg simpelthen ikke finde mig i på nogen som helst måde,« siger Pia Olsen Dyhr til Ugebrevet A4.

»Det er meget vigtigt at sende et klart signal: Enten kommer du i arbejde eller uddannelse, ellers mister du penge på kontanthjælp,« siger Pia Olsen Dyhr.

Udmeldingen er overordentlig interessant. Hidtil har SF ved enhver given lejlighed afvist, at økonomi overhovedet har nogen som helst indflydelse på kontanthjælpsmodtageres beslutninger. Men nu kan vi velsagtens regne med, at SF både støtter regeringens loft over kontanthjælpen og skattenedsættelser til mennesker, der tager et arbejde? Nåh, nej. Verden vil bedrages, og politikere vil genvælges.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.