Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Verden ifølge Trump

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Vi kan lige så godt affinde os med, at TV 2 News vil fortsætte med deres kedelige realityserie, »Verden ifølge Trump«, de næste fire år. Den uorginale titel har de hugget fra Irvings roman »Verden ifølge Garp«. TV 2 News har opfundet noget, der hedder »Trump-effekten«. Og den fatter de dumme danskere ikke noget af, så derfor skal TV 2 News være »seernes indgang til at forstå den politiske strømning, også i Europa, der følger i kølvandet på Trumps indflytning i Det Hvide Hus«. Kom der virkelig en »strømning«, da han flyttede ind? I Schweiz, Ukraine og Slovenien? Det påstår TV 2 News. De advarer mod »bølgen fra trumpisterne og antiglobaliseringen« (dvs. anti-neoliberalisterne). Verdensordenen er ved at bryde sammen, profeterer euromantikeren Ulla Pors Nielsen. Nu venter vi på, hvad det er, vi skal forstå, for det har de ikke afsløret endnu; måske kommer forståelsen i 2021.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.