Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Verden ifølge Skipper

Henrik Dahl: »Rådet består kun af otte mænd med samme baggrund. Det viser bare, at vi slet ikke har at gøre med en egentlig grundig undersøgelse.«

Henrik Dahl
Henrik Dahl

Det siger MF for Enhedslisten Pernille Skipper til Politiken fredag. Anledningen er, at Straffelovrådet i en omkring 900 sider lang betænkning er endt med at fraråde en kriminalisering af prostitution.

»Som alle ved, er det ikke hjernen, mænd tænker med«, uddyber hun over for Groft sagt. »Uanset om de så påstår, de er dommere eller professorer eller embedsmænd, og uanset at de ifølge den borgerlige luderpresse alle sammen har det, man kalder ’et uplettet rygte’.«

»Det, der er brug for«, konkluderer Pernille Skipper, »er, at vi vender tilbage til et feudalt system, der minder om det, vi havde i Danmark før 1849. Så mænds anliggender afgøres af mænd. Kvinders afgøres af kvinder. Og de indvandrere, det er synd for, får deres sager afgjort af andre indvandrere, det er synd for. Så vi kan få skræddersyet retfærdighed og ikke den one-size-fits-all, vi har i dag«.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.