Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Uvorne knægte

BMINTERN BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN BMINTERN - Lars R Møller

Danske jagerfly gik i 2017 på vingerne næsten dobbelt så mange gange som forrige år for at afvise russiske fly. Forsvarsordfører for Dansk Folkeparti, Marie Krarup, har tidligere hævdet, at de russiske besøg nær dansk luftrum ikke var et led i et russisk pres på Danmark, men kun skyldtes nogle uvorne knægte, der tilfældigvis også var russiske piloter. Hun mener ikke, at man skal overfortolke tallene som et politisk signal. Det skyldes nok nærmere, at Vesten ikke har villet tale med russerne, hvorfor de er ensomme og forsøger sig med kontaktbesøg.

Groft sagt er enig. Dialog virker som bekendt bedst på bøller, og måske skulle politiet også forsøge sig med den strategi over for banderne på Nørrebro.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.