Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Utåleligt

Eva Selsing
Eva Selsing

Så. Nu sker der noget! De onde tunger, der siger, at Inger Støjberg kun kan bragesnakke sin strammerkurs på Facebook, må forstumme.

Der bliver nemmerlig strammet »gevaldigt« i reglerne for afviste asylansøgere på tålt ophold. De skal bo i udrejsecentre, og blandt de nye, drakoniske sanktioner er, at de afviste faktisk skal, øh, sige det til en voksen, hvis de forlader stedet. Det havde I nok ikke troet, fra den ellers handlingslammede regering, hvad? Og som om det ikke var nok, så kan de også få en, vent på det, fodlænke på, hvis de ikke opfører sig pænt. Så nu kan alle kritikerne godt tie helt stille.

Opholdet skal være utåleligt for de afviste personager, tordner Inger. Javel. Men mon ikke det utålelige, som så ofte før, først og fremmest kommer til at ramme naboerne til disse centre?

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.