Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt:

Ungdommens røst

Claes Kastholm Hansen: Det er altid godt at høre ungdommens røst. Ikke mindst når »ungdommen« udgøres af en af disse formænd for elevorganisationer, der taler på vegne af tusinder af elever, som ikke aner, hvem han er, og som aldrig har meldt sig ind i organisationen.

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Disse formænd møder vi typisk sidenhen som folketingsmedlemmer af teenage-plus-gruppen, der hverken har færdiggjort en rigtig uddannelse eller har erfaring fra det virkelige liv. Om denne karrierevej tegner sig for formanden for sammenslutningen af handelsskoleelever, Frederik Skytte Wielsø, ved vi naturligvis ikke, men han har allerede tilegnet sig det rette sprog, idet han over for Berlingske, fredag, fastslog, at handelsskolerne mangler penge. I øvrigt foreslog han, at folkeskolen skulle tage handelsskolerne som forbillede, for handelsskolerne er nemlig som han sagde, »lykkedes med« at gøre de unge glade for at lære noget igen. Det lyder vældig godt. Problemet er bare, hvad man så skal stille op med den halvdel af eleverne, som dropper ud igen? Dem er man åbenbart »lykkedes med« at gøre kede af det.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.