Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Unævnelige spørgsmål

Klaus Kjøller Groft
Klaus Kjøller Groft

Journalister gør mediernes sædvanlige ofre en bjørnetjeneste ved altid at undlade at stille de frække, indlysende spørgsmål. F.eks. til ofre for hævnporno: Hvorfor lader du ikke bare være med at sende nøgenselfies? Svært overvægtige: Har du overvejet at spise og drikke lidt mindre? Folk, der ikke kan få overførselsindkomsten til at slå til: Må vi se dit budget? Danske hjemløse: Hvorfor siger du ikke bare ja til kommunens tilbud om genhusning? Frysende udenlandske hjemløse fra varmere lande: Hvorfor rejser du ikke bare hjem? Disse ustillede spørgsmål kan virke stødende, men ved aldrig at stille dem og bore i dem, svækker journalisterne læseres og seeres tro på, at de sædvanlige ofres lidelser har reelle årsager og ikke bare er noget, medierne holder i gang ved at undertrykke vigtige kendsgerninger.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.