Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Ulven kommer ikke

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Det er velkendt, at hvis nogen igen og igen råber »ulven kommer!«, uden at ulven viser sig, sløves advarslen. Men efter at vi frivilligt her i landet har anskaffet 17 ulve, hører vi nu igen og igen det modsatte: »Ulven kommer ikke!«

Forleden fortalte Politiken således, at der, ifølge en rapport fra Aarhus Universitet, kun er dræbt ni europæere af ulve siden 1950. Og fem af ulvene var smittet med rabies, men da der ikke er rabies i Tyskland, hvorfra de danske ulve kommer, er der ikke noget at frygte: Ulvene kommer ikke.

Det korte af det lange er, at alle andre end eksperterne er skræmt over ulvene. Ingen medier kan fortælle om skovbørnehaver, hvor unger og pædagoger med jodlende forældre i baglandet jubler over at være omringet af et kobbel ulve på jagt. Ulveeventyret slutter desværre først den dag, hvor ulvene leverer et menneskelig på bordet. Groft sagt håber, at det første offer ikke bliver et uskyldigt barn, men en ekspert, som når at hviske »ulven kommer«, før han udånder.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.