Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Uegennyttig indsats

Lars R Møller
Lars R Møller

Advokat Christian Harlang er for fjerde gang blevet ikendt en bøde for at opføre sig i strid med god advokatskik. Han har forlangt 4,1 mio. kr. i salær, selvom beløbet rettelig burde være 750.000 kr. Harlang er uenig og mener, at der er tale om magtfordrejning. Han har et lille advokatfirma, der fører kontroversielle sager mod staten. Han peger selv på retssagen for 23 irakere, der mener at have været udsat for tortur af danske styrker. Det gav kun 6 mio. kr. i salær.

Groft sagt anerkender en uegennyttig indsats, når vi ser en. Harlang bør derfor tage en tur til Somalia. Med lidt held kan han sikkert finde nogle uskyldige fiskere, der tog ud for at skyde fisk og uberettiget blev anholdt af danske søfolk. Det burde give lidt skillinger i kassen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.