Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Udflytningssjov

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

Groft sagt er kommet i besiddelse af et ordret referat af beslutningsproceduren om udflytning af de statslige arbejdspladser. Det foregik i udflytningsminister Sophie Løhdes forkontor via trækning af sedler med navnene på de enheder, som skulle udflyttes. De blev vilkårligt parret med forskellige byer. Vi gengiver fra referatet: »Chefkonsulent Hans Møller Pedersen trak Dansk Sprognævn. Nå-da-da, hvor skal de så sendes hen, de små sprognørder? Konstitueret kontorchef Henriette Holm grinede og trak øjeblikkeligt efter en seddel: Bogense, sagde hun. Ha-ha. De skal snakke fynsk. Bo’ense. Næste, Hans. Chefkonsulenten trak Det Økonomiske Råd. Hvor smider vi så de nævenyttige økonomer hen, Henriette? Hun trak sedlen. Horsens! Fængslende! Og knækkede sammen af grin.« Og så videre.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.