Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Tvang gør frivillig

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Det er en grundlov inden for manipulation og hjernevask, at tvang gør frivillig, dvs. at når tyranner tvinger mennesker til at gøre, skrive og sige bestemte ting i længere tid, så vil disse mennesker efterhånden gøre, skrive og sige disse ting frivilligt. Og bortforklare deres egen undertrykkelse med selvcensurerede bortforklaringer. Fordi det i længden nedbryder selvrespekten at se sig selv som en undertrykt, magtesløs stakkel.

Derfor er det ganske let for tiden at vurdere, hvor stor succes de voldelige ekstremister har med at undertrykke danske medier. Jyllands-Posten er således langt mindre undertrykt end Politiken. For JP står stadig offentligt frem og siger modigt og ærligt ligeud, at de er bange for deres undertrykkere. Derimod gør, skriver og siger Politiken frivilligt meget af det, som tyranniske jihad-terrorister ønsker, at alle medier skal gøre, skrive og sige – bl.a. undgå en vis tegning. Samtidig med at Politiken med store, intellektuelle armbevægelser og besværgelser bedyrer, at man skam ikke er spor undertrykt, og ytringsfriheden slet ikke er truet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.