Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

TV-lobby

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

Tirsdags-’analysen’ er kommet i modvind, efter at det er kommet frem, at Michael Christiansen måske har haft bagtanker med de seneste ugers angreb på transportminister Ole Birk Olesen. Sagen er, at Christiansen er aflønnet af færgeselskabet Scandlines, som lobbyer for at undgå den faste forbindelse over Femern Bælt.

I den egenskab har Christiansen bedt om møder med transportministeren, som denne imidlertid har afvist at afholde, da forbindelsen ligger fast. Det var herefter, at kritikken i TV brød løs. Groft sagt synes, at TV 2 burde overveje, om ikke Tirsdags-’analysen’ har overskredet sidste salgsdag. Der har længe været flere mavefornemmelser end analyser i udsendelsen. Nu er der tilsyneladende også kommet alvorlige problemer med habiliteten.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.