Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

TV går under

Klaus Kjøller: I politik har det længe været almindeligt, at man kalder tingene det stik modsatte af det, de er.

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Eksempler er ’Den Tyske Demokratiske Republik (DDR)’, ’Folkerepublikken Kina’, ’Der kommer en rigtig god løsning i morgen’ og ’Akutjob’. I denne jul har denne tendens også slået igennem i TVs nyhedsudsendelser, som efterhånden er helt opfyldt af gentagelser, altså det stik modsatte af nyheder. Således gentog alle TV-nyhedsværter i dagevis, at Jorden gik under ifølge en maya-kalender. DR havde desuden afsat en hel, underholdende temaaften til nyheden. Dagen efter undergangen fulgte studieværterne så op med at gentage i timevis, at Jorden ikke var gået under. Alle studieværter har også igen og igen fortalt, at det, mænd køber i sidste øjeblik, er BHer med for store skåle og trusser, som er for små. Og efter julen gentog alle værter så en hel dag, at der var stor travlhed med at bytte. Samtidig fylder vejrudsigterne, som dagen lang fortæller om det samme vejr, mere og mere. Groft sagt opfordrer nyhedsværterne til at tage forskellige sjove næser på for dog at variere udsendelserne lidt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.