Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

TV 2-kasketterne

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

I sin egenskab af lobbyist ville Michael Kristiansen gerne have et møde med transportminister Ole Birk Olesen. Det kunne han ikke få. Nu vil TV 2s kommentator Michael Kristiansen gerne have fyret Ole Birk for uduelighed. Sikken et roderi med kasketterne. Heldigvis har Kristiansen venner, der kan sige god for ham. I en analyse på Twitter skriver Peter Mogensen, at Birk bør trække sig fra sin post på grund af uduelighed. »Om OBO’s triste udfald mod Kristiansen: Det er en langsom død at blive trampet ihjel af gæs... manden bør i øvrigt (stadig) gå af for uduelighed,« erklærer Mogensen. Mogensen er direktør for tænketanken Kraka. Men han er også kommentator på TV 2 sammen Kristiansen og hans forretningspartner i firmaet »Mogensen & Kristiansen på nettet«. Venskab er en smuk ting. Og det er altid smukt at blive forsvaret mod anklager for sammenblanding af kasketter af en ven, der har endnu flere kasketter. Måske bør Mogensen og Kristiansen trække sig. Ikke pga. uduelighed. Men for at få tid til at tælle kasketterne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.