Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Tusindårsløfter

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Mars Food, der producerer populære færdigretter som Lasagne, Carbonare, Uncle Ben’s og Dolmio-tomatsauce, advarer nu mod at spise disse produkter hver dag. Produkterne indeholder så meget sukker, at man bliver smækfed. De bør derfor højst spises én gang om ugen, oplyser producenten. Det kan ikke roses nok, at et firma modigt og ærligt advarer forbrugerne mod egne produkter. virksomheden ved jo bedst selv, præcis hvor farlige dens produkter er. Gid, at denne selvudslettende ærlighed vil danne skole og brede sig til politiske partier, som ofte fylder vælgerne med deres produkter i form af løfter, der viser sig at være tomme kalorier. Det skal de selvfølgelig have lov til, ligesom Mars Food fortsat må sælge Dolmio-tomatsauce. Men det ville forbedre dansk politik væsentligt, hvis politikerne ved hvert løfte oplyste, om det er et hverdagsløfte, som man hver dag kan tro på. Eller om det er så langt ude, at det kun gælder højst en gang om ugen, eller måske kun bør nydes hvert halve år.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.