Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Trumps Sverige

Ulrik HÔøΩy Groft Sagt
Ulrik HÔøΩy Groft Sagt

Ret skal være ret. Præsident Trump var lidt tidligt ude, da han harcellerede over Sveriges indvandrerpolitik og den florissante kriminalitet, der er fulgt i kølvandet. Og dog. Natten til tirsdag kom det til voldsomme optøjer i Rinkeby, populært kaldet »Little Mogadishu«, nord for Stockholm. Biler blev stukket i brand, politiet skød varselsskud, og vanen tro slørede svenske medier de kriminelles etnicitet. Sådan er det i Sverige, klodens humanistiske supermagt, alias Nordens Mellemøsten og afrikanske proletariat med noter af gangstervælde fra Balkan.

Sverige står for det værste tilfælde af mislykket indvandring i nutiden, og de ansvarlige tørrer ansvaret af på alle, thi i det svenske folkehjem er alle ansvarlige. Det kaldes solidaritet. I svensk presse er der fake news fra morgen til aften og afledende manøvrer til sløring af de faktiske forhold, så USAs præsident kan med sindsro øse ud af det. Det er umuligt at overdrive, Sverige er et grotesk land, så her er der stof til tweets, taler og tirader langt ind i næste valgperiode.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.