Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Trefoldig crazy-komedie

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

Anna Mee Allerslev meldte sig ud af københavnsk politik på et pressemøde for nogle uger siden. Senere har det vist sig, at det, der fældede hende – gratis brug af lokaler – var helt i overensstemmelse med en ikke-nedskrevet regel, som alle gruppeformænd vedtog i 2012 stik mod de nedskrevne regler fra 2011, som fældede hende. Men hun stod stadig på stemmesedlen og fik 1.123 stemmer ved kommunalvalget.

Hun afviser dog at »modtage« valget og henviser til pressemødet. Sagen er hermed blevet en tredobbelt politisk crazy-komedie: Først trækker Allerslev sig, fordi hun holder reception efter gruppeformændenes regler. Alligevel stemmes hun ind i Borgerrepræsentationen. Men hun afviser valget, idet hun henviser til det pressemøde, hvor hun trak sig, fordi hun fulgte gruppeformændenes gældende regler.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.