Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Tosser i politik

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

»Er præsident Trump skingrende sindssyg?« er ikke et spørgsmål fra en hashpsykotisk, autonom mandsling med sit politiske had i fuld betændelse. Det var derimod en vært i P1 Debat forleden, som spurgte – og vedkommende er ikke alene; mainstream-medier over hele verden copy-paster aggressive, røde medier i USA, hvis seneste strategi er at stemple præsidenten som vanvittig. Det bliver pludselig klart, at vi også herhjemme mangler at granske sindene hos de folkevalgte. Lad os derfor, med de evigt seriøse medier som motor, én gang for alle få svarene på tidens vigtigste spørgsmål, som er: Lider Mette Frederiksen af PTSD? Er Johanne Schmidt-Nielsen ramt af alvorlig, udadreagerende Tourette? Trækkes Morten Østergaard med galopperende infantilitis? Er Uffe Elbæk dement?

Kan vi ikke få en brevkursusuddannet terapeut til at svare med det samme? For demokratiets skyld!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.