Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Tøjets tale

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Kansler Merkels visit hos Thorning gav svar på mange spørgsmål. Begge statsledere føler sig således ifølge flere medier forpligtet på at pleje venskabet mellem vores lande. Og Merkel fortalte de studerende i festsalen på Københavns Universitet, at de aldrig måtte stille sig tilfreds med verden, som den ser ud nu. Og at de skulle forblive nysgerrige, undersøge fremmede kulturer – og være stolte af at være europæere. Alt sammen meget godt, men jo også så banalt, at der er umuligt at være imod. Derimod fik vi ikke svar på det spørgsmål, som martrede mange dagen igennem: Var farverne og snittene på de to statslederes jakker et lykketræf, eller var det aftalt i forvejen af deres spindoktorer? Thornings røde og Merkels gule jakke og deres sortklædte understel sendte et stærkt signal om harmoni, som alle billederne fra begivenheden bevarer, længe efter at ordene for længst er glemt. Derfor kræver Groft sagt svar på, om det var skæbnens ægte tøjvalg, eller bare spindoktorers gustne overlæg?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.