Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

To vigtige undtagelser

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

Seks religiøse hadprædikanter forbydes nu indrejse i Danmark i to år. Det er heldigt, at der også på listen findes en, Terry Jones, som har brændt Koranen af. For så undgår man i overskrifterne at skrive »muslimske hadprædikanter«.

Og det er vigtigt både for vores land, regeringen og pressen at undgå at gøre forbuddet til noget, der er rettet særligt mod muslimske hadprædikanter, selv om vi alle ved, at det er dem, der står ideologisk bag den terror, som plager os.

Også Anders Breivik er vigtig. For han gør det muligt at tale generelt om vor tids terror uden hele tiden at sige »islamistisk terror«. Uden isolerede galninge som Terry Jones og Anders Breivik ville det være umuligt for os at tale om religion, had og terror uden samtidig at fornærme muslimer og provokere islamister.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.