Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Tillykke til Bente og Ulla

Eva Selsing
Eva Selsing

En privatperson er dømt for at have krænket muslimer ved at sammenligne ideologien islam med nazisme. Og det, selvom vedkommende tydeligt ikke taler om den enkelte muslim, men om et tankesæt. Den detalje er dog ligegyldig for det ideologiske anklager- og dommervæsen, der atter har brugt magt til at stække ytringsfriheden. Pointen med den anvendte paragraf 266b er, at islam ikke må kritiseres. Færdig, bum. En sag, der åbenbart ikke kun står den pro-islamis(tis)ke venstrefløj nær, men også har en ven i anklager- og dommerstanden.

Det er skægt, for selve dette, at vi har et retssystem, der tydeligt virker politisk for at begrænse kritik af en ubestrideligt farlig ideologi – ja, det minder jo ikke så lidt om fordums totale -ismer. Tillykke til anklager Bente Schnack og den ærede dommer Ulla Ingerslev med sejren, der forpligter: Nu er det bare med at trawle Facebook for andre kritiske ytringer om Det Unævnelige. Så kan masserne lære det.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.