Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Tillid er godt

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Lægeforeningen vil støttet af diverse forebyggelseseksperter indføre røgfri skoletid i folkeskolen. Det skal ske ved at indføre et totalt forbud mod rygning også uden for skolens matrikel. Samtidig må ansatte ikke ryge, hvis de kan ses af eleverne. Det påvirker nemlig eleverne, når de kan se voksne ryge. Groft sagt kan lide velafbalancerede forslag, men bliver nødt til at påpege det urealistiske i blot at indføre forbud uden konsekvens. Tillid er godt, kontrol er bedre, razzia er bedst. Der bør derfor opstilles et korps af kontrollanter, som kan overvåge forbuddet og skride ind ved overtrædelser. Hendes Majestæt Dronningen skal derfor ikke længere vises på TV. Når ordningen er etableret og velfungerende, bør man derefter kaste sig over alkohol og fedme samt på sigt sindelag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.