Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ti for 2

Lars Møller
Lars Møller

Shakespeare havde ret, der er noget råddent i Danmark. Groft sagt finder det ganske ubegribeligt, at man politisk accepterer, at danske folkeskoleelever gennemgår en uddannelse på ti år uden et tilfredsstillende resultat. Hvis rigtig mange ikke kan læse, skrive eller regne på et minimalt niveau efter ti år, er uddannelsen for ringe. At de røde så himler op over, at de blå vil indføre et adgangskrav om at kommende gymnasieelever skal kunne læse, skrive og regne på et jævnt niveau dvs. med 4 i snit, er ligeledes ubegribeligt. De røde mener, at en ti års uddannelse med et gennemsnit på 2 er nok til at komme på gymnasiet. Ti års uddannelse med et gammeldags femtal er åbenbart ambitionen. Kan man gennemgå en boglig uddannelse uden at kunne læse, skrive og regne?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.