Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Thyra skrev af

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

Ekstra Bladet fråder af raseri over ældreminister Thyra Frank. »Thyra blæste på loven,« skriver de hellige, fordi den tidligere plejehjemsleder engang for mange år siden med et glimt i øjet påpegede, hvordan hun undgik overdrevent papirnusseri ved at skrive en arbejdspladsvurdering af fra et andet plejehjem. »Jeg elsker at skrive af. Der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken en gang til,« påpegede Thyra Frank. Forhåbentlig sparer mange andre plejehjemsledere tid ved hjælp af denne afskriftsmetode, som Ekstra Bladet engang i fortiden ville have hyldet som civilcourage og sund oprørstrang. Ekstra Bladet hidser sig op over Thyras afskrift, men skriver selv gerne af fra velfærdsmagthavernes direktiver. Alle oprørere kan trygt afskrive Ekstra Bladet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.