Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

The Mogens

Ulrik HÔøΩy Groft Sagt
Ulrik HÔøΩy Groft Sagt

»Det er forfærdeligt,« stønnede Mogens Lykketoft under indsættelsen af Donald Trump i præsidentembedet. Forståeligt, for Mogens Lykketoft – »the Mogens« i FN-kredse – mødte her et vaskeægte spøgelse ved højlys dag. En maksimal antipode i skikkelse af storkapitalisten Trump, der tjener sine egne penge. I modsætning til Lykketoft, der aldrig har tjent sine egne penge, kun beslaglagt andres og fordelt dem efter socialistiske principper. Forfærdeligt, ja, ganske forskrækkeligt, og det kan blive værre! FN er en røverrede og det globale center for kleptokrati og personlig berigelse. I tilgift garant for en global befolkningstilvækst, der fører verden i fordærv. Hvortil føjer sig, at tre ud af fire medlemslande hører til de udsøgte regimer, der ikke skænker nationens indvånere så meget som et kvart håb for fremtiden. Hvem ved, om Trump ikke kører træt i den spøg, lukker bulen, køber bygningen og forvandler den til noget fornuftigt, »Trump Tower ll«?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.