Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Terrorgeneraliseringer

BMINTERN - Mikkel Andersson Groft
BMINTERN - Mikkel Andersson Groft

En ting, som alle har lært, er, at det er vigtigt at undgå de berømte »backlash« efter terrorangreb, hvor uskyldige uretmæssigt bliver lagt for had.

Derfor er det da også hjertevarmende at se, hvordan de, der gang på gang advarer mod kollektivt at lægge ansvaret for islamistiske terrorangreb på almindelige muslimer, nu er tilsvarende langt fremme i skoen efter en englænders terrorangreb.

Det er jo nærmest ikke til at slå sig frem på sociale medier for velmenende humanister, der understreger, at man skam ikke kan tage alle islamkritikere til indtægt for den britiske terrorists holdninger eller angreb, og at langt hovedparten af højreorienterede og kritikere af politisk islam faktisk er fredselskende mennesker, og at de voldsparate heriblandt er et aldeles ubetydeligt mindretal.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.