Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Teaterdrift

Henrik Dahl: Viceværten for de brintfyldte egoer på Det Kongelige Teater, Erik Jakobsen, fortæller i Berlingske om teatrets planer for fremtiden.

Henrik Dahl
Henrik Dahl

Dogmeteater skal der laves - det er slang for »skrabede og beskårne produktioner«. Og måske en café i Gamle Scenes foyer - det er slang for »kræmmerboder i Templet«. Og så dette her - der citeres fra artiklen: »Nye målgrupper håber teaterchefen også at nå via et CSR-samarbejde med det almennyttige boligselskab KAB og en række virksomheder om at invitere beboere fra KABs boliger i teatret«.

Okay, Jakobsen. Her er et tip fra en gammel markedsanalytiker: Der findes to grunde til svigtende salg. Den første er manglende kendskab. Den anden er kendskab. Er du HELT sikker på, at du har gennemtjekket den problemstilling?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.