Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Tak for ordene, Inger

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Så er der nyt fra kolonimagten i Bruxelles: EU bebuder, at danskerne ikke selv må bestemme, om vi skal have grænsekontrol. Usurpatorerne vil tvangsfordele de hundredtusindvis af (formedelst) unge mandlige, økonomiske migranter, vandrende hertil fra Nordafrika og Mellemøsten. Heldigvis har vi Inger Støjberg, der kan hjælpe med at sige nogle ord. Denne gang lyder remsen: »Det er den danske regering og ikke EU-Kommissionen, der afgør, om grænsekontrollen skal fortsætte.« Som vi har erfaret, er indholdet af Støjbergs udtalelser overflødigt; de tjener kun til at give masserne en følelse af, at nogen passer på Danmark. Men alle ved, at det ikke er Inger, der bestemmer det. Det er heller ikke Lars Løkke, men hans de facto overordnede, Angela Merkel og EU-toppen, der bestemmer. I Danmark.

Men tak for ordene, Inger. Lidt har vel også ret.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.