Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Svenskjävlar

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

Sverige valgte bevidst IKKE at støtte Danmarks kandidatur til at få EUs lægemiddelagentur. Man støttede i stedet Italien. Det er en uhørt mangel på nordisk solidaritet, som ifølge udenrigsminister Anders Samuelsen vil få konsekvenser. Groft sagt foreslår, at de bliver, at Danmark snarest bør forlange en folkeafstemning gennemført i Skåne, Halland og Blekinge blandt efterkommerne til dem, som boede der, da Sverige brutalt besatte de tre danske landsdele. Ifølge folkeretten er det, hvad der bør finde sted i sådanne tilfælde. Vi har også en god fornemmelse af resultatet. Man vil fri af de frihedshadende stockholmere, som aldrig har haft andet end foragt for landsdelenes halv- eller heldanske indvånere. Så kom der måske alligevel noget godt ud af miseren.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.