Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Svensk løsning

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Australien sender sine afviste asylansøgere til Cambodja mod betaling. Hvor skal EU sende sin stigende mængde afviste asylansøgere fra Afrika hen? Groft sagt vil her henlede opmærksomheden på, at toneangivende svenske politikere flere gange har fremhævet, at man bør tage imod alle, som banker på Sveriges dør. Og at der er rigeligt med åbent landskab i Sverige, hvor der endnu ikke er bygget barakker.

Det er altså slet ikke nødvendigt at sende afviste asylansøgere til Cambodja og andre eksotiske lande uden menneskerettigheder. I hvert fald ikke så længe, der er plads til flere barakker i Sverige. Og når de sydvenske skove er fyldt, så er der stadig den nordsvenske tundra. Men det har desværre vist sig, at asylansøgere har nægtet at stå ud af busserne, når de stopper ude i den svenske ødemark. Den er for fremmedartet og truende i modsætning til de store svenske byer. Men her kan alle jo ikke være, så EUs asylproblemer løses altså ved, at flere by-svenskere flytter på landet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.