Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Surrugues signaler

Hans Hauge
Hans Hauge

Ifølge DRs Ask Rostrup siger politikere ikke noget, nej, de »signalerer«, som om de var telegrafister. Og Rostrup spurgte derfor USA-eksperten Stéphanie Surrugue om, hvad præsident Trump signalerede ved at invitere den britiske premierminister Theresa May som den første til USA. Hvilket signal blev udsendt? Det var ikke Trumps eller Mays, det var Stéphanie Surrugues selvopfundne signal, der lød: »Han (Trump) vil først og fremmest signalere, at nationalisme er godt.« Hvem i al verden har dog fundet på, at hun skal sige det? Får hun EU-penge for den slags propaganda? Hun bemærkede ikke det bemærkelsesværdige: Theresa May udtalte, at England og USA skabte den moderne verden. Se, det var da værd at diskutere, men så skiftede det til London, hvor Kim Bildsøe Lassen kunne fortælle om, at USA handler med kyllinger, der er behandlet med kemikalier. Og dem beskytter EU englænderne mod nu, men ikke i fremtiden. Hvor uhyggeligt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.