Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Super-Jensen

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

Regeringen og Dansk Folkeparti er blevet enige om at droppe kravet til sygehusene om to procents produktivitetsforbedring i 2018. I den forbindelse udtaler finansminister Kristian Jensen: »Jeg vil ikke acceptere, at der kommer længere ventelister.« Godt! Super! Men hvorfor kun holde tjek på ventelisterne? På Danske Regioners generalforsamling gjorde Løkke opmærksom på flere andre skævheder mellem den service, som Region Hovedstadens sygehuse leverer, sammenlignet med andre regioner, bl.a. mange akutte genindlæggelser og sygehuse, som vurderes dårligere end andre regioners og en tidsrøvende IT-sundhedsplatform. Der er her en masse andre elendigheder, som Kristian Jensen heller ikke burde acceptere. Og derfor straks flyve personligt ud til og ordne omgående ved egne superkræfter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.