Du er logget ind

Din profil kan bruges på berlingske.dk, business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Succes-opskriften

Claes Kastholm Hansen: Af en overordentlig interessant artikel i Berlingske Business på årets sidste dag fremgik, at den tidligere direktør for Skælskør Bank, Carsten Roth, nu driver firmaet CHR Management, som rådgiver firmaer i blandt andet at rykke fra krise til succes.

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Engang var den gamle Skælskør Bank en bundsolid virksomhed af stor betydning for egnen. Takket være Carsten Roths dynamiske indsats samt en bestyrelse, der måske ikke havde opfundet den dybe tallerken, men forstod at give en driftig direktør frie tøjler, eksisterer banken ikke mere.

Til gengæld rykkede Carsten Roth personligt fra krise til succes med et gyldent håndtryk på en håndfuld millioner og specialerfaring i, hvor nemt det er for en bankdirektør at unddrage sig ansvaret for ryggesløs omgang med andre menneskers penge i et land, hvor en arme bogholder eller kassererske risikerer fængsel i årevis for småsnyd. I et normalt land ville en Carsten Roth blive stillet til ansvar for mandatsvig m.m. I Danmark opretter han et konsulentfirma, der rådgiver i, hvordan man rykker fra krise til succes.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.