Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

»Subjektivt«

Eva Agnete Selsing
Eva Agnete Selsing

I Fyns Politi har de en inspektør. Han hedder Johnny Schou, og kan alt muligt, ikke mindst bortforklare borgernes utryghed. Det sidste skete senest for nylig, hvor beboere i Vollsmose berettede om stor utryghed. Særligt Bøgeparken skulle være hårdt plaget af indvandrerbanden Black Army. Men det er ikke noget at hidse sig op over, minder Johnny om:

»Det er subjektivt, om du kan føle dig tryg. Men den reelle og objektive risiko for, at der er nogen, som vil genere dig, er lille,« siger han.

Her må vi desværre korrigere Johnny. For dette, at risikoen for at blive generet skulle være lille, er hverken mere eller mindre end særdeles »subjektivt«. Og lad nu det være en trøst, for de mange, bange borgere.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.