Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Stakkels Hjort

På Kommunernes Landsforenings medlemsmøde i Aalborg tilstod finansminister Claus Hjort Frederiksen, torsdag, at det piner ham at høre kommunernes klagesang, hver gang man skal foretage en eller anden omstilling, og han tilføjede, som sandt er, at kommunerne altid bruger den samme usaglige argumentation, nemlig at det vil gå ud over de ældre og syge – eller, kunne man tilføje: børnene. Dette på trods af, at kommunerne bruger penge på meget andet, og at de bedst drevne kommuner har vist, at man sagtens kan spare store penge. Til kommunernes undskyldning må man imidlertid sige, at en del af dem trækkes med borgmestre, som overhovedet ingen forudsætninger har for at overskue store budgetter. I en stor kommune som eksempelvis Hjørring, der har en elendig økonomi, er borgmesteren tidligere Falck-redder og har ikke anden erfaring med tal end at finde husnumrene på de ejendomme, der har rekvireret assistance.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.